maanantai 14. tammikuuta 2019

Vuosikokous 13.1.2019
Länsirannikon Chowien sääntömääräinen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 13. tammikuuta tuttuun tapaan Hevonlinnan ulkoilukeskuksessa Koskella. Kauniin lumisissa maisemissa vilisi hiihtäjiä, pulkkailijoita ja muita lumileikeistä nauttivia, joten päivän kokouschowit saivat kyllä ansaitsemaansa näkyvyyttä.

Mennyt vuosi
Vuoden 2018 lopussa LRC:llä oli kaikkiaan 30 jäsentä, muutos edellisvuoteen oli +1. Tapahtumarintamalla elettiin hiljaista kautta, johon kuului vuosikokouspäivän lisäksi syyskuiset treffit ja pikkujoulut marraskuussa. Tuloista, jotka muodostuivat jäsenmaksuista, tuotemyynnistä ja arpajaisista, palautui jäsenille tarjoiluina lähes 70 prosenttia, ja mikäli polvitutkimustukea olisi viime vuonna haettu, palautumisprosentti olisi ollut vieläkin suurempi. Vuosi oli LRC:lle hivenen tappiollinen, mutta kohtuullisen pohjatilanteen ansiosta 25:nteen toimintavuoteen lähdetään hyvistä asemista!

2019 – 25. vuosi on juhlan paikka!
Alkanut vuosi on jälleen aktiivisen toiminnan aikaa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi neljännesvuosisata siitä, kun joukko innostuneita harrastajia päätti perustaa alueellisen yksikön länsirannikon tuntumassa asuvia chowi-ihmisiä varten.
Mittavaa taivalta juhlistetaan pitkin vuotta: kevään aikana järjestetään kahdet treffit, ja heinäkuussa on LRC:n vuoro vastata chowien erikoisnäyttelyn järjestämisestä. Treffejä jatketaan myös syksyllä, ja varsinaiseen juhlatunnelmaankin päästäneen jossain vaiheessa vuotta, joko kesällä tai kenties pikkujoulujen aikaan.
Yhteyttä jäseniimme pidämme jäsenkirjeiden, facebookin ja tietenkin tapaamisten kautta. Jäsenmaksut pysyvät ennallaan: 8/4/5 euroa, ja polvitutkimuksia tuetaan edelleen 7 eurolla chowia kohden.
Entisellä kokoonpanolla jatkava toimikunta - Esa, Virpi, Leena, Maija-Leena ja Heli - kutsuu kaikki mukaan vilkkaan vuoden toimintaan! Seuraava jäsentapaamisemme on 9.3.19 Turussa, seuraa ilmoitteluamme näillä sivuilla ja facebookissa!